Lage Vuursche

Mountainbiken op de Lage Vuursche

Mountainbiken in

Lage Vuursche

Als je een mountainbike wilt huren op de Lage Vuursche ben je bij Paul van Hal aan het juiste adres! Zo goed als nieuwe mountainbikes in perfecte staat van onderhoud staan op jou te wachten bij ons afgiftepunt direct aan de MTB route. Dat betekent dat je direct kan starten met het parcours zonder eerst een verbindingsroute te fietsen. Het parcours van Lage Vuursche slingert met ongeveer 11 kilometer aan uitdagende singletracks door de bossen van Baarn en Soest. Een heerlijke sportieve dag in de natuur!

Op de Lage Vuursche kan je jouw gehuurde mountainbike ophalen bij ons afgiftepunt bij Theehuis het Hooge Erf . Bij het theehuis kan je gemakkelijk je auto (of andere fiets) parkeren en na afloop van jouw rondje op de route van de Lage- of de Hoge Vuursche genieten van een hapje en een drankje op een geweldige locatie.

Op de Lage Vuursche vind je de mooiste routes!

Tussen Hilversum en Baarn, perfect bereikbaar maar toch middenin de natuur, liggen de uitdagende MTB routes van de Lage Vuursche en de Hoge Vuursche. De perfecte plek voor een lekkere sportieve dag in het midden van Nederland.

Wil jij een mountainbike huren om de Route van Lage Vuursche te fietsen? Aarzel dan niet en reserveer vandaag nog jouw fiets bij Mountainbike verhuur Lage vuursche – Paul van Hal en jouw mountainbike staat op je te wachten op de afgesproken dag.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Al jaren een begrip in Lage Vuursche en omgeving. Persoonlijke service en mooie mountainbikes in de verhuur en verkoop. Lees de reviews van tevreden klanten.

Aanrader!Voor een sportief bedrijfsuitje hebben we Paul ingeschakeld voor de huur van mtb's en een clinic. Was echt top! Fietsen stonden klaar, in goede conditie en op maat afgesteld met vriendelijke hulp. Ook helmen waren aanwezig. Vervolgens heeft begeleider Max met onze groep de technische beginselen gedaan over remmen en sturen met wat oefeningen en konden we de track op. Uitdagend en leuk rondje van 11 kilometer gedaan en daarna afsluitende lunch bij t Hooge Erf. Perfecte combi, doen we vast nog eens. Bedankt Paul en Max!
Sarah FransenSarah Fransen
20:10 06 Oct 23
Marit QuikMarit Quik
05:44 10 Sep 23
natasja van wegennatasja van wegen
08:03 25 Aug 23
Fijne Mountainbikes aardig personeel leuke route !
Peter BakkerPeter Bakker
09:13 06 Aug 23
Ik had bij Paul mtb's gehuurd, maar vanwege het weer was het niet zeker of het wel door kon gaan, Paul was hartstikke makkelijk en we konden op de dag zelf nog bepalen of we kwamen of niet. Top service! De bikes waren in perfecte conditie, we hebben er een hoop plezier van gehad. Bedankt Paul!
robin vroonrobin vroon
14:43 25 Oct 22
Vanmorgen gebeld om 8:00 uur voor verhuur van elektrische MTB voor kinderen van 8-10 jaar en eind van de ochtend stonden ze klaar ( uitstekend onderhouden fietsen). Vanaf de start in Lage Vuursche (het Theehuis) zit je op het knooppunt van twee mooie routes en kom je halverwege weer langs het theehuis voor een heerlijke lunch (echt lekkere gerechten).Je kunt ook starten vanaf de fietsenwinkel van Paul ( vriendelijke verhuurder) in Soest…is vlakbij het parcours dus opties genoeg.Ik kom nog eens terug.
Alex Du RyAlex Du Ry
18:30 18 Jul 22
Sinds een goede half jaar ben ik aan het mountainbiken, en heb in de regio lage Vuursche al op verschillende locaties mountainbikes gehuurd. Maar bij Paul krijg je niet alleen de best Fiesten voor de zelfde prijs, een ongelofelijke grote verschil van kwaliteit van fietsen. Ik denk dat Paul hierdoor een grote verschil maakt. 10 voor service en 11 voor zijn fietsen !!!
kai hagedoornkai hagedoorn
09:23 29 May 22
Mountainbike gehuurd bij Paul van Hal. Eerst een fout gemaakt door op de verkeerde dag te reserveren, ik werd netjes gebeld en heb de reservering naar zaterdag om kunnen zetten. Verhuur start netjes naast de MTB route en je kunt meteen van start! Fiets 29' maat L was in prima staat!
js_loader