Groepen

MTB route Lage Vuursche

Bedrijfsuitje Lage Vuursche

Wil je een keer iets anders doen als bedrijfsuitje? Ben je op zoek naar een sportieve middag met je collega’s? Een van de leukste bedrijfsuitjes in midden Nederland is een dagje mountainbiken op een fiets van Paul van Hal! Door onze grote voorraad kunnen wij ook voor grote groepen voor iedereen een fiets op maat vinden. Deze fietsen kan je in Lage Vuursche aan de MTB route op komen halen bij Theehuis het Hoge Erf. De perfecte plek om na het mountainbiken nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Willen jullie liever starten met fietsen vanaf jullie eigen bedrijf? Wij leveren vanaf 4 mountainbikes ook op locatie. Ook voor grotere evenementen ben je bij Paul van Hal aan het juiste adres. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij namelijk tot maar liefst 120 mountainbikes leveren, ook op locatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Teambuilding event Lage Vuursche

Ben jij op zoek naar een leuk teambuilding event in de buurt van Utrecht? Zoek niet verder! Een dag mountainbiken op de Lage Vuursche met een groep is ideaal als team-uitje. Is jouw team nog niet zo ervaren op het gebied van mountainbiken? Dan organiseren wij er graag een clinic bij! Ook als je geen clinic organiseert krijg je van ons natuurlijk persoonlijk instructie over onze Mondraker Mountainbikes. 

Bovendien zorgen wij ervoor dat iedereen op de juiste fiets zit. Bijvoorbeeld een elektrische MTB voor degenen met wat minder conditie en een XXL voor die ene collega die altijd zijn hoofd stoot. Vervolgens zal je onderweg allerlei verschillende uitdagingen tegenkomen. Jumps, mul zand, snelle single-tracks en pittige klimmetjes. 

Net zoals tijdens het werk heeft iedereen zijn sterke en zwakkere punten. Het rekening houden met – en leren van elkaar, fietsen als groep, het plezier in samen sporten kan een enorme boost opleveren voor de energie en de sfeer in jouw professionele team. Succes verzekerd! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Teambuilding MTB clinic in Soest

Bekijk onze locaties

Paul van Hal heeft een afgiftepunt op de lage Vuursche en een vestiging in Soest. Een mooi centraal punt gelegen tussen een aantal mountainbike parcours. Bekijk hier vanaf welke plaatsen wij gemakkelijk bereikbaar zijn en waar wij mountainbikes op locatie kunnen leveren.