Baarn

Mountainbike huren in Baarn

Mountainbiken in

Baarn

Als je in Baarn een mountainbike wilt huren dan wil je waarschijnlijk de MTB route van Lage Vuursche gaan fietsen. Laat daar nu het afgiftepunt van Mountainbike Verhuur Lage Vuursche zijn! Officieel ligt de route van Lage Vuursche trouwens toch in Baarn. Je huur je fiets dus, op de Lage Vuursche én in Baarn.

Baarn is een populaire plek om te wonen. De ligging in het midden van Nederland, tussen Hilversum en Soest, midden in de natuur maakt het een ideale plek om te werken én te leven. Na een drukke werkweek kan je lekker stoom afblazen op de mountainbike op een van de MTB routes van de Utrechtse Heuvelrug. Kies je voor een normale, een full suspension of een elektrische mountainbike? Het voordeel van een mountainbike huren is dat je alle types kunt uitproberen zonder de lasten van het schoonmaken en het onderhoud. Een grote voorraad snelle en goed onderhouden Mondraker Mountainbikes staat voor je klaar bij Paul van Hal, op de Lage Vuursche .

Rondom Baarn vind je de mooiste routes!

De MTB routes rondom Baarn, en vooral die van de Lage Vuursche, bieden avontuurlijke mountainbikers gevarieerde paden door bossen en langs historische plekken. De MTB route van Lage Vuursche is bijzonder uitdagend en biedt prachtige landschappen. Voor wie dit avontuur wil beleven, is het afgiftepunt van Mountainbike veruur Lage Vuursche, van fietsspecialist Paul van Hal het ideale startpunt voor een heerlijke dag mountainbiken! Vanuit Baarn is het zelfs maar 15 minuten fietsen naar het startpunt van de MTB route van Lage Vuursche waar jouw gereserveerde mountainbike op je staat te wachten!

Wat zeggen onze klanten over ons?

Al jaren een begrip in Lage Vuursche en omgeving. Persoonlijke service en mooie mountainbikes in de verhuur en verkoop. Lees de reviews van tevreden klanten.

Aanrader!Voor een sportief bedrijfsuitje hebben we Paul ingeschakeld voor de huur van mtb's en een clinic. Was echt top! Fietsen stonden klaar, in goede conditie en op maat afgesteld met vriendelijke hulp. Ook helmen waren aanwezig. Vervolgens heeft begeleider Max met onze groep de technische beginselen gedaan over remmen en sturen met wat oefeningen en konden we de track op. Uitdagend en leuk rondje van 11 kilometer gedaan en daarna afsluitende lunch bij t Hooge Erf. Perfecte combi, doen we vast nog eens. Bedankt Paul en Max!
Sarah FransenSarah Fransen
20:10 06 Oct 23
Marit QuikMarit Quik
05:44 10 Sep 23
natasja van wegennatasja van wegen
08:03 25 Aug 23
Fijne Mountainbikes aardig personeel leuke route !
Peter BakkerPeter Bakker
09:13 06 Aug 23
Ik had bij Paul mtb's gehuurd, maar vanwege het weer was het niet zeker of het wel door kon gaan, Paul was hartstikke makkelijk en we konden op de dag zelf nog bepalen of we kwamen of niet. Top service! De bikes waren in perfecte conditie, we hebben er een hoop plezier van gehad. Bedankt Paul!
robin vroonrobin vroon
14:43 25 Oct 22
Vanmorgen gebeld om 8:00 uur voor verhuur van elektrische MTB voor kinderen van 8-10 jaar en eind van de ochtend stonden ze klaar ( uitstekend onderhouden fietsen). Vanaf de start in Lage Vuursche (het Theehuis) zit je op het knooppunt van twee mooie routes en kom je halverwege weer langs het theehuis voor een heerlijke lunch (echt lekkere gerechten).Je kunt ook starten vanaf de fietsenwinkel van Paul ( vriendelijke verhuurder) in Soest…is vlakbij het parcours dus opties genoeg.Ik kom nog eens terug.
Alex Du RyAlex Du Ry
18:30 18 Jul 22
Sinds een goede half jaar ben ik aan het mountainbiken, en heb in de regio lage Vuursche al op verschillende locaties mountainbikes gehuurd. Maar bij Paul krijg je niet alleen de best Fiesten voor de zelfde prijs, een ongelofelijke grote verschil van kwaliteit van fietsen. Ik denk dat Paul hierdoor een grote verschil maakt. 10 voor service en 11 voor zijn fietsen !!!
kai hagedoornkai hagedoorn
09:23 29 May 22
Mountainbike gehuurd bij Paul van Hal. Eerst een fout gemaakt door op de verkeerde dag te reserveren, ik werd netjes gebeld en heb de reservering naar zaterdag om kunnen zetten. Verhuur start netjes naast de MTB route en je kunt meteen van start! Fiets 29' maat L was in prima staat!
js_loader