Baarn

Kasteel Groeneveld in Baarn

Mountainbiken in

Baarn

Als je in Baarn een mountainbike wilt huren dan wil je waarschijnlijk de MTB route van Lage Vuursche gaan fietsen. Laat daar nu het afgiftepunt van Mountainbike Verhuur Lage Vuursche zijn! Officieel ligt de route van Lage Vuursche trouwens toch in Baarn. Je huur je fiets dus, op de Lage Vuursche én in Baarn.

Baarn is een populaire plek om te wonen. De ligging in het midden van Nederland, tussen Hilversum en Soest, midden in de natuur maakt het een ideale plek om te werken én te leven. Na een drukke werkweek kan je lekker stoom afblazen op de mountainbike op een van de MTB routes van de Utrechtse Heuvelrug. Kies je voor een normale, een full suspension of een elektrische mountainbike? Het voordeel van een mountainbike huren is dat je alle types kunt uitproberen zonder de lasten van het schoonmaken en het onderhoud. Een grote voorraad snelle en goed onderhouden Mondraker Mountainbikes staat voor je klaar bij Paul van Hal, op de Lage Vuursche .

Rondom Baarn vind je de mooiste routes!

De MTB routes rondom Baarn, en vooral die van de Lage Vuursche, bieden avontuurlijke mountainbikers gevarieerde paden door bossen en langs historische plekken. De MTB route van Lage Vuursche is bijzonder uitdagend en biedt prachtige landschappen. Voor wie dit avontuur wil beleven, is het afgiftepunt van Mountainbike veruur Lage Vuursche, van fietsspecialist Paul van Hal het ideale startpunt voor een heerlijke dag mountainbiken! Vanuit Baarn is het zelfs maar 15 minuten fietsen naar het startpunt van de MTB route van Lage Vuursche waar jouw gereserveerde mountainbike op je staat te wachten!

Wat zeggen onze klanten over ons?

Al jaren een begrip in Lage Vuursche en omgeving. Persoonlijke service en mooie mountainbikes in de verhuur en verkoop. Lees de reviews van tevreden klanten.

Annemijn DAnnemijn D
19:48 13 Jun 24
Supergoede mtb, fijne service. Toen het heel erg regende werd voorgesteld kosteloos te verzetten naar een andere dag. En ideaal dat je de mtb's aan het beginpunt van de routes kunt ophalen en inleveren. Een aanrader!!
Fadi LamaaFadi Lamaa
12:29 09 Jun 24
Echte professionele mensen. Hele goede fietsen, redelijk prijzen, en een goede service!Aanrader!
Marije van PelMarije van Pel
04:37 01 Jun 24
Prima fietsen. Ze stonden klaar bij het startpunt van het parcours incl. helmen.
Bjorn de JongBjorn de Jong
11:11 18 May 24
Perfecte omgeving, leuke route en goede fietsen. Waren iets te laat terug maar dat was gelukkig geen probleem 🙂
Rick ValkeringRick Valkering
20:45 13 May 24
Je hoeft niet verder te zoeken naar een goede verhuurder van top mountainbikes. Paul heeft kennis van zaken en de fietsen zijn goed onderhouden. Vriendelijk en goede service!
Aanrader!Voor een sportief bedrijfsuitje hebben we Paul ingeschakeld voor de huur van mtb's en een clinic. Was echt top! Fietsen stonden klaar, in goede conditie en op maat afgesteld met vriendelijke hulp. Ook helmen waren aanwezig. Vervolgens heeft begeleider Max met onze groep de technische beginselen gedaan over remmen en sturen met wat oefeningen en konden we de track op. Uitdagend en leuk rondje van 11 kilometer gedaan en daarna afsluitende lunch bij t Hooge Erf. Perfecte combi, doen we vast nog eens. Bedankt Paul en Max!
js_loader
× Chat met ons