Hoge Vuursche

Samen mountainbiken op de Hoge Vuursche

Mountainbiken in

Hoge Vuursche

De mountainbike route van Hoge Vuursche ligt grotendeels op het landgoed, de Hooge Vuursche, bekend van het gelijknamige kasteel. Lange lanen met hoge bomen die vroeger onderdeel waren van de kasteeltuinen in deze regio spreken nog steeds tot de verbeelding. Als het weer het toelaat, op een mooie herfstdag met recht een van de mooiste plekjes van ons kleine landje.

Als je de omgeving van Hoge Vuursche wilt verkennen dan huur je jouw mountainbike natuurlijk bij Paul van Hal. Paul heeft een ruime collectie fietsen en kan je adviseren over de beste routes in de buurt. Een aanrader is om de MTB routes van Hoge Vuursche en Soest te combineren. Dit biedt een gevarieerde ervaring, van uitdagende beklimmingen tot spannende afdalingen, langs prachtige landschappen en historische plekken.

Dus, voor een onvergetelijke mountainbike-ervaring in Hoge Vuursche en omstreken, is een ritje langs Paul van Hal voor de perfecte fiets en routeadvies een uitstekende start. Bovendien kan je jouw gehuurde mountainbike ophalen, direct aan de MTB routes van de Lage- en Hoge Vuursche.

De MTB route van Hoge Vuursche, een van de mooiste in de omgeving.

Omdat de route van Hoge Vuursche, met zijn 20 kilometer, langer is dan die van de Lage Vuursche laten veel beginnende mountainbikers deze route links liggen. Daardoor is het op deze route vaak iets rustiger. Een uitgelezen kans om de omgeving van de Hoge Vuursche te verkennen op je eigen tempo. Deze route is namelijk uitstekend geschikt voor fietsers van alle niveau’s.

Het terrein biedt een gevarieerde mix van brede bospaden en smalle singletracks. De glooiende heuvels zorgen voor kleine afdalingen en toch af en toe een paar stijle klimmetjes, terwijl de weelderige omgeving een schilderachtige achtergrond vormt voor elke rit. Het is niet alleen de technische diversiteit die de Hooge Vuursche aantrekkelijk maakt, maar ook de rustige en afgelegen sfeer, ver weg van het stadsleven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Al jaren een begrip in Lage Vuursche en omgeving. Persoonlijke service en mooie mountainbikes in de verhuur en verkoop. Lees de reviews van tevreden klanten.

Annemijn DAnnemijn D
19:48 13 Jun 24
Supergoede mtb, fijne service. Toen het heel erg regende werd voorgesteld kosteloos te verzetten naar een andere dag. En ideaal dat je de mtb's aan het beginpunt van de routes kunt ophalen en inleveren. Een aanrader!!
Fadi LamaaFadi Lamaa
12:29 09 Jun 24
Echte professionele mensen. Hele goede fietsen, redelijk prijzen, en een goede service!Aanrader!
Marije van PelMarije van Pel
04:37 01 Jun 24
Prima fietsen. Ze stonden klaar bij het startpunt van het parcours incl. helmen.
Bjorn de JongBjorn de Jong
11:11 18 May 24
Perfecte omgeving, leuke route en goede fietsen. Waren iets te laat terug maar dat was gelukkig geen probleem 🙂
Rick ValkeringRick Valkering
20:45 13 May 24
Je hoeft niet verder te zoeken naar een goede verhuurder van top mountainbikes. Paul heeft kennis van zaken en de fietsen zijn goed onderhouden. Vriendelijk en goede service!
Aanrader!Voor een sportief bedrijfsuitje hebben we Paul ingeschakeld voor de huur van mtb's en een clinic. Was echt top! Fietsen stonden klaar, in goede conditie en op maat afgesteld met vriendelijke hulp. Ook helmen waren aanwezig. Vervolgens heeft begeleider Max met onze groep de technische beginselen gedaan over remmen en sturen met wat oefeningen en konden we de track op. Uitdagend en leuk rondje van 11 kilometer gedaan en daarna afsluitende lunch bij t Hooge Erf. Perfecte combi, doen we vast nog eens. Bedankt Paul en Max!
js_loader
× Chat met ons