Hoge Vuursche

Bospaden van de Hooge Vuursche

Mountainbiken in

Hoge Vuursche

De mountainbike route van Hoge Vuursche ligt grotendeels op het landgoed, de Hooge Vuursche, bekend van het gelijknamige kasteel. Lange lanen met hoge bomen die vroeger onderdeel waren van de kasteeltuinen in deze regio spreken nog steeds tot de verbeelding. Als het weer het toelaat, op een mooie herfstdag met recht een van de mooiste plekjes van ons kleine landje.

Als je de omgeving van Hoge Vuursche wilt verkennen dan huur je jouw mountainbike natuurlijk bij Paul van Hal. Paul heeft een ruime collectie fietsen en kan je adviseren over de beste routes in de buurt. Een aanrader is om de MTB routes van Hoge Vuursche en Soest te combineren. Dit biedt een gevarieerde ervaring, van uitdagende beklimmingen tot spannende afdalingen, langs prachtige landschappen en historische plekken.

Dus, voor een onvergetelijke mountainbike-ervaring in Hoge Vuursche en omstreken, is een ritje langs Paul van Hal voor de perfecte fiets en routeadvies een uitstekende start. Bovendien kan je jouw gehuurde mountainbike ophalen, direct aan de MTB routes van de Lage- en Hoge Vuursche.

De MTB route van Hoge Vuursche, een van de mooiste in de omgeving.

Omdat de route van Hoge Vuursche, met zijn 20 kilometer, langer is dan die van de Lage Vuursche laten veel beginnende mountainbikers deze route links liggen. Daardoor is het op deze route vaak iets rustiger. Een uitgelezen kans om de omgeving van de Hoge Vuursche te verkennen op je eigen tempo. Deze route is namelijk uitstekend geschikt voor fietsers van alle niveau’s.

Het terrein biedt een gevarieerde mix van brede bospaden en smalle singletracks. De glooiende heuvels zorgen voor kleine afdalingen en toch af en toe een paar stijle klimmetjes, terwijl de weelderige omgeving een schilderachtige achtergrond vormt voor elke rit. Het is niet alleen de technische diversiteit die de Hooge Vuursche aantrekkelijk maakt, maar ook de rustige en afgelegen sfeer, ver weg van het stadsleven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Al jaren een begrip in Lage Vuursche en omgeving. Persoonlijke service en mooie mountainbikes in de verhuur en verkoop. Lees de reviews van tevreden klanten.

Aanrader!Voor een sportief bedrijfsuitje hebben we Paul ingeschakeld voor de huur van mtb's en een clinic. Was echt top! Fietsen stonden klaar, in goede conditie en op maat afgesteld met vriendelijke hulp. Ook helmen waren aanwezig. Vervolgens heeft begeleider Max met onze groep de technische beginselen gedaan over remmen en sturen met wat oefeningen en konden we de track op. Uitdagend en leuk rondje van 11 kilometer gedaan en daarna afsluitende lunch bij t Hooge Erf. Perfecte combi, doen we vast nog eens. Bedankt Paul en Max!
Sarah FransenSarah Fransen
20:10 06 Oct 23
Marit QuikMarit Quik
05:44 10 Sep 23
natasja van wegennatasja van wegen
08:03 25 Aug 23
Fijne Mountainbikes aardig personeel leuke route !
Peter BakkerPeter Bakker
09:13 06 Aug 23
Ik had bij Paul mtb's gehuurd, maar vanwege het weer was het niet zeker of het wel door kon gaan, Paul was hartstikke makkelijk en we konden op de dag zelf nog bepalen of we kwamen of niet. Top service! De bikes waren in perfecte conditie, we hebben er een hoop plezier van gehad. Bedankt Paul!
robin vroonrobin vroon
14:43 25 Oct 22
Vanmorgen gebeld om 8:00 uur voor verhuur van elektrische MTB voor kinderen van 8-10 jaar en eind van de ochtend stonden ze klaar ( uitstekend onderhouden fietsen). Vanaf de start in Lage Vuursche (het Theehuis) zit je op het knooppunt van twee mooie routes en kom je halverwege weer langs het theehuis voor een heerlijke lunch (echt lekkere gerechten).Je kunt ook starten vanaf de fietsenwinkel van Paul ( vriendelijke verhuurder) in Soest…is vlakbij het parcours dus opties genoeg.Ik kom nog eens terug.
Alex Du RyAlex Du Ry
18:30 18 Jul 22
Sinds een goede half jaar ben ik aan het mountainbiken, en heb in de regio lage Vuursche al op verschillende locaties mountainbikes gehuurd. Maar bij Paul krijg je niet alleen de best Fiesten voor de zelfde prijs, een ongelofelijke grote verschil van kwaliteit van fietsen. Ik denk dat Paul hierdoor een grote verschil maakt. 10 voor service en 11 voor zijn fietsen !!!
kai hagedoornkai hagedoorn
09:23 29 May 22
Mountainbike gehuurd bij Paul van Hal. Eerst een fout gemaakt door op de verkeerde dag te reserveren, ik werd netjes gebeld en heb de reservering naar zaterdag om kunnen zetten. Verhuur start netjes naast de MTB route en je kunt meteen van start! Fiets 29' maat L was in prima staat!
js_loader