Hoge Vuursche

Route

Hoge Vuursche

De MTB route van Hoge Vuursche is de langste van de twee routes op ‘de Vuursche’. Met 20 kilometer is de route weliswaar langer dan de route van Lage Vuursche maar het aantal hoogtemeters is vergelijkbaar. Door de lengte is het ook vaak iets rustiger op deze route. Een aanrader wat ons betreft. Een dag mountainbiken op de route van Hoge Vuursche wordt gekenmerkt door veel kleine hoogteverschillen, ook wel de ‘natuurlijke pump tracks’ genoemd. De route staat bekend om de meeslepende singletracks die af en toe beste technisch kunnen zijn. Desondanks is, mede door het goede onderhoud, de route ook uitstekend geschikt voor beginners.

Op de route van Hoge Vuursche.

Mountainbikers komen vanuit het hele land naar de Hoge Vuursche om in deze prachtige omgeving te fietsen. Sluit jouw sportieve uitdaging af met een bezoek aan Theehuis ’t Hooge Erf en jouw dag is compleet. De route is geschikt voor mountainbikers van alle niveaus en daarom uitermate geschikt om een keer met het hele gezin te fietsen. Afhankelijk van de verschillen in tempo of conditie kunnen wij de fietsen ook als elektrische mountainbikes leveren. Zo zorg je op een leuke manier dat iedereen bij kan blijven. Meestal moet papa zich uitsloven op een full suspension niet-elektrische mountainbike en kunnen de kinderen op hun elektrische kinder-mountainbike prima meekomen.
Mountainbikes huren op de MTB route van Hoge Vuursche.
Kaartje MTB verhuur Hoge Vuursche

Bereikbaarheid van de route van Hoge Vuursche

De route van Hoge Vuursche loopt, net zoals de route van Lage Vuursche, zowel langs de kuil van Drakesteyn als langs theehuis ’t Hooge Erf. Beide plaatsen zijn goede startpunten al is het theehuis wel wat beter bereikbaar. Bovendien is hier het afgiftepunt van Paul van Hal. Als je online een mountainbike reserveert kan je die hier komen ophalen, direct aan de MTB routes van Lage- én Hoge Vuursche. Ook is er een verbindingsroute, van 5 kilometer, met de nieuwe MTB route van Soest.

De Utrechtse Heuvelrug ligt mooi centraal in Nederland. De route van Hoge Vuursche ligt tussen Hilversum, Baarn, Soest en Bilthoven in en is zeer goed bereikbaar. Vanaf de A27 ben je bijvoorbeeld in slechts 5 minuten bij theehuis ’t Hooge Erf. Deze mooie mountainbike route is slechts een half uur rijden van (onder andere) Utrecht, Amersfoort, Driebergen of Weesp. Reserveer vandaag nog jouw MTB en je hoeft op de dag van de reservering alleen maar in de auto te stappen en naar Hoge Vuursche te rijden. Wij zorgen dat er een mooie en snelle Mondraker Mountainbike op je staat te wachten.

De beste MTB's van de Lage Vuursche.

De beste mountainbikes op de Lage Vuursche huur je bij Paul van Hal. Al jaren een begrip door persoonlijke service en topkwaliteit fietsen met een eigen afgiftepunt, direct aan de MTB route van lage Vuursche

Voor de echte liefhebber is er geen ander adres. Door de exclusieve samenwerking met Mondraker Mountainbikes huur je bij Paul van Hal altijd een zo goed als nieuwe MTB. Bovendien is Paul specialist op het gebied van Elektrische Mountainbikes. Een uitgelezen kans om eens een elektrische Mondraker mountainbike uit te proberen.

Kan jij niet wachten om de MTB route van de Lage Vuursche te fietsen? Huur jouw mountainbike nu gemakkelijk online bij Paul van Hal. Onze fietsen worden goed onderhouden en verhuurd inclusief helm en vignet. Je hebt geen omkijken naar het onderhoud of het schoonmaken van de fiets, dat doen wij voor je. Zo kan jij sportief genieten van een mountainbike avontuur op de Lage Vuursche!