Soest

Route

Soest

Een mooie aanvulling op een dagje Lage Vuursche is de nieuwe mountainbike route van Soest. Als je, vanaf de route van Lage Vuursche, op het meest zuidoostelijke punt afslaat richting Soest ben je in ongeveer 15 minuten fietsen via de Koningsweg of de Wieksloterweg op de MTB route van Soest aangekomen. Deze route is vaak wat rustiger en daarom, op drukke dagen, een goed alternatief voor de routes op de Hoge en Lage Vuursche.

Als je, op de terugweg van de route van Soest, weer de aansluiting zoekt met de route van Lage Vuursche kan je mooi de tweede helft van die route afmaken. Zo hoef je jouw dagje mountainbiken niet te eindigen met een heel stuk verbindingsroute. De ideale combinatie van twee uitdagende MTB routes op de Utrechtse Heuvelrug. Reserveer jouw MTB vandaag nog!

Bereikbaarheid MTB route van Soest

Het officiële startpunt van de MTB route van Soest ligt op de parkeerplaats ‘De Bergjes’ aan de provinciale weg N413 van Soest naar Soesterberg. Deze plek is het beste aan te raden als je vanuit het oosten of het zuiden komt. Als je uit het Noorden komt, of je fiets bijvoorbeeld bij onze winkel in Soest hebt opgehaald, dan kan je beter de aansluiting op de route zoeken op een noordelijker punt. Het grootste gedeelte van de MTB route van Soest ligt namelijk ten noorden van het startpunt. Vanuit onze showroom in Soest, waar je de gehuurde mountainbikes ook kunt ophalen, is het 5 minuten fietsen naar het dichtstbijzijnde punt op de MTB route van Soest (Wieksloterweg Oostzijde ).

Voor meer informatie over onze vestiging in Soest en de MTB routes daaromheen – Bezoek onze site: Mountainbike Verhuur Soest
In actie op de MTB route van Soest.
Mountainbiken op de Utrechtse heuvelrug

Mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug, ontstaan tijdens de laatste ijstijd door de druk van gletsjers die zand en grind opstuwden, vormt een schilderachtig landschap met zijn langgerekte heuvelrug, glooiende heuvels en schilderachtige dorpen. Voor liefhebbers van mountainbiken biedt dit gebied een gevarieerd terrein met uitdagende paden die door weelderige bossen slingeren en over de heuvels kronkelen. De rijke geschiedenis van de regio komt tot leven tijdens het mountainbiken, met historische bezienswaardigheden langs de routes, waaronder oude landgoederen en prehistorische overblijfselen.

De Utrechtse Heuvelrug onthult een speeltuin voor mountainbikers van alle niveaus, met afwisselende trajecten die zowel steile beklimmingen als opwindende afdalingen omvatten. Het gebied herbergt diverse mountainbikeroutes met verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor zowel beginners als doorgewinterde fietsers worden uitgedaagd en voldaan. Te midden van de prachtige natuur en het gevarieerde terrein wordt de Utrechtse Heuvelrug een ideale bestemming voor mountainbikers die op zoek zijn naar een avontuurlijke rit vol ontdekkingen en uitdagingen.

De beste MTB's van de Lage Vuursche.

De beste mountainbikes op de Lage Vuursche huur je bij Paul van Hal. Al jaren een begrip door persoonlijke service en topkwaliteit fietsen met een eigen afgiftepunt, direct aan de MTB route van lage Vuursche

Voor de echte liefhebber is er geen ander adres. Door de exclusieve samenwerking met Mondraker Mountainbikes huur je bij Paul van Hal altijd een zo goed als nieuwe MTB. Bovendien is Paul specialist op het gebied van Elektrische Mountainbikes. Een uitgelezen kans om eens een elektrische Mondraker mountainbike uit te proberen.

Kan jij niet wachten om de MTB route van de Lage Vuursche te fietsen? Huur jouw mountainbike nu gemakkelijk online bij Paul van Hal. Onze fietsen worden goed onderhouden en verhuurd inclusief helm en vignet. Je hebt geen omkijken naar het onderhoud of het schoonmaken van de fiets, dat doen wij voor je. Zo kan jij sportief genieten van een mountainbike avontuur op de Lage Vuursche!

 
 
× Chat met ons